Международна конференция и изложба под мотото "Разумно използване на енергията, опадъците и водата за опазване на планетата"

Международна конференция и изложба
19.05.2010 / 09:42

За представители на общини посещението на следобедните семинари от конферентната програма на 3 и 4 юни е безплатно. Необходимо е само да се регистрирате на следния линк: http://register.viaexpo.com/ecology

и да изпратите по факс или сканирано по e-mail удостоверяващо писмо от съответната община.

Холандия като активен партньор на България в сферата на околната среда е фокус страна на форума. В рамките на конференцията и изложбата ще има Колективно участие на холандски фирми.

 

Присъствайте на специализирания форум със семинарна част специално предназначена за представителите на българските общини. Ще се запознаете детайлно с опита на Холандия в управлението на отпадъците – два семинара на теми „Проблемите на депата за отпадъци и сметищата” и „Управлението на биологичните отпадъци” ще представят реализирани холандски проекти в сектора. Ще се акцентира на сътрудничеството между общините – как да се изработят механизми за устойчиво и ефективно управление на отпадъците на регионално ниво. Възползвайте се от експертния холандски опит, който в последствие може да приложите!

 

Лектори от Австрия, Австралия, България, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Ирландия, Испания, Норвегия, Полша, Холандия и Финландия ще представят технологии и добри практики по другите теми от конференцията: управление на водите - ефективно използване, пречистване, иновации във ВиК сектора и инвестиране, безизкопни технологии; енергийна ефективност - най-съвременните екоконцепции за пасивните, интелигентните и активни къщи; рециклиране на електронни уреди и извличане на суровини от стари яхти и лодки и др.

 

Предварителна програма: http://www.viaexpo.com/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=139&lang=bg

Холандският експертен опит в управлението на водите и отпадъците: http://viaexpo.com/newsletters/newsletterEco-april2010-bg.htm

Брошура: http://www.viaexpo.com/images/stories/articles_images/eco/save_energy_planet-bg.pdf

 
 

Copyright © 2008-2018 АСЕКОБ - България | RSS емисия | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев