Форум и изложба за Югоизточна Европа - управление на отпадъци, зелена енергия и интелигентни сгради

Банер
04.09.2012 / 16:37

От 29 до 31 май 2013 г., Виа Експо, съвместно със своите патньори, включително и АСЕКОБ започва организацията за новият форум по околна среда с включени Четири паралелни изяви в неговия формат: 'Save the Planet' (конференция и изложба за управление на отпадъци, рециклиране и екология), EE & ВЕ (конгрес и изложба за енергийна ефективност и възобновяема енергия), SEE Solar (изложба за соларни технологии) и Smart Buildings (изложба за сградна автоматизация и мениджмънт).

Очаква се отново да имаме силното международно присъствие на изложители, посетители, лектори и делегати, както и актуалната тематика. Предишните изяви на форума го утвърдиха, като едно от най-авторитетните не само в България, но и в региона на Югоизточна Европа.

 

 

Конгресът и Конференцията

● Лектори от Европейската комисия, Международната асоциация за твърди отпадъци (ISWA), Асоциация за третиране на отпадъците и технологии за рециклиране в рамките на VDMA, Международната федерация за управление на отпадъците и екологични услуги (FEAD), Европейските доставчици на технологии за получаване на енергия от отпадъци (ESWET) и др.

● Сесии: рециклиране, превенция на отпадъците, енергия от отпадъци, интелигентно съхранение на енергия и др.

 

За втора поредна година в рамките на Форума ще се проведе конкурсът “Българска екообщина”. Той се организира в партньорство с Асоциацията на еколозите от общините в България и неговата цел е да стимулира активното ангажиране на местните власти в решаването на ключови проблеми, свързани с отпадъците и енергийната ефективност.

 

Изложбите

Водещи чуждестранни и български компании ще вземат участие в изложенията, за четвърта поредна година ще има Австрийски павилион. Те ще демонстрират модерни решения в областта на третиране и рециклиране на отпадъци, соларната, вятърната, геотермална, хидро- и биоенергия, сградна автоматизация и мениджмънт.

 

Организаторите от Виа Експо очакват Форумът да привлече над 6 000 професионалисти и да се превърне в платформа за създаване на нови партньорства и обмяна на опит.

 
 

Copyright © 2008-2018 АСЕКОБ - България | RSS емисия | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев